miércoles, 2 de marzo de 2011

Les Cuineres de Sils, a Barcelona

Durant tres dies oferiran un complet menú de la tradició selvatana
 
L’Hotel Condes de Barcelona cedeix els seus fogons al col·lectiu La Cuina de Sils els propers dies 10, 11 i 12 de març. Amb la intenció de potenciar la cuina catalana més casolana, l’establiment barceloní deixa els sopars d’aquests tres dies a les mans del popular grup de cuineres de la Selva.

El menú escollit per representar la cuina selvatana i la saviesa gastronòmica del col·lectiu està format per un aperitiu amb foie gras i torrada, pernil d’ànec i botifarra dolça; d’entrant, escudella i carn d’olla; de segon, mandonguilles amb sèpia, pollastre amb salsifís, peus de porc o vedella amb bolets, i unes postres per llepar-se’n els dits: bunyols de poma, crema catalana o coca de ratafia. Tot plegat, maridat amb Joncària Merlot Reserva de Pere Guardiola (DO Costa Brava), Viñas del Vero Chardonnay-Macabeo (DO Somontano), cava Berta Bouzy de Mont-Ferrant i aigües Font d’Or-Vichy Catalán.

El menú, obert a tots els comensals, no només als clients de l’hotel, té un preu de 45 euros (IVA inclòs). Dos euros de cada àpat es destinaran a una causa benèfica. Les reserves ja poden fer-se trucant al telèfon 93 445 32 01 o escrivint un correu electrònic a convenciones@condesdebarcelona.com.

Si participeu en el concurs, entrareu en el sorteig d'un àpat per a dues persones per tastar tan saborós menú.
 

No hay comentarios: